Maşallah 😊 benim henüz bir kedim yok umarım ilerde olacaktır. Kedi sahibini kendisi seçer eminim beni sahiplenecek bir kedi ile karsilasirim bir gün 🙆🙆Aliriz bir maasallahinizi ))
Maşallah 😊 benim henüz bir kedim yok umarım ilerde olacaktır. Kedi sahibini kendisi seçer eminim beni sahiplenecek bir kedi ile karsilasirim bir gün 🙆🙆Aliriz bir maasallahinizi ))
maşallah çok güzeller. büyüyüp birlikte yaşlanmanızı temenni ederim.Bu bücürler de benim bebişler
Fotoğraf gelmemiş önceki cevapda
Maşallah bir de poz vermişler afacanlar benimkiler de böyle güzel pozlar verirler ben de atacağım resimlerini. Allahım nazarlardan saklasın inşallah. Uzun ve sağlıklı ömürleri olsun. Uzun zamandır gördüğüm en güzel tablo bu heraldeEkli dosyayı görüntüle 32Soldan sağa doğru Führer,Ayıcık, Çingene ve Melek'le karşı karşıyasınız. Çingene annemizi hamileyken sahiplendim. Bebeklerimiz doğduğundan beri benimle. Bir de Misket'im var onu sonra göstereceğim. Assolistler sonradan gelir. Onlar benim herşeyim 🐾❤
Bu da bir o kadar güzel ve duygu dolu. Her canlıya nasıl da güzel yakışıyor annelik.Çok teşekkür ederiz. Bir de konuşmalarımızı duysanız keşke annem,babam,mama... 😍 Burada da yeni doğmuştuk 😇Ekli dosyayı görüntüle 33
Bıyıklı zeytin Allah bağışlasın inşallah -😊😊Zeytin o benim nefesim,evimin şenliği, uykusuz,gecelerimin sebebi
Merhaba Gece 😊Bu sipsi hanim da Gece hanim o da merhana diyor
Dilini yesinler tatlılığa bak
Çok teşekkürler. Siz bir de konuşmalarını duysaniz keşke. Her biri annem diyor hem de çok net. Bir gün seslerini de atarım 😍 eminim sizinkiler de mukemmel canlılar güzelliklerinden şüphem yok 😊 resimlerini paylasabilirsiniz onları tanitabilirsiniz 😊Maşallah bir de poz vermişler afacanlar benimkiler de böyle güzel pozlar verirler ben de atacağım resimlerini. Allahım nazarlardan saklasın inşallah. Uzun ve sağlıklı ömürleri olsun. Uzun zamandır gördüğüm en güzel tablo bu heralde
Çok güzel bir kediniz var sizle beraber sağlıklı mutlu bol miriltili bir ömür diliyorum🐈Ekli dosyayı görüntüle 273bu da benim kedim Şarap. Aşk ve Meşk var bir de ama onların net resimlerini çekemedim çektiğimde göstereceğim
Kedim Çingene mükemmel bir annedir. Kendisine ait olmayan bebekleri de koruyup kollardı henüz sokaktayken. Sonra ben sahiplendim ve uzun zamandır anne olmuyor artık 😍Bu da bir o kadar güzel ve duygu dolu. Her canlıya nasıl da güzel yakışıyor annelik.