Misgene07
Hayvansever
Dile bak sıpa ya 😂 maşallah Neptün'e bayildım tuylerinden cok omrü olsun inşallah 🐾
Dile bak sıpa ya 😂 maşallah Neptün'e bayildım tuylerinden cok omrü olsun inşallah 🐾
Göbek açılmış toto devrilmis 😂 bizim sıpalar da böyle uyuyorlar. Hatta bazen bir ikisi ile ayni yastığà baş koymuş oluyoruz. Mecazi degil gerçek 😁 adam geliyor benle yastiga basini koyup uyuyor 😂Bizim kiz boyle uyuyor ))
Hoşgeldiniz. Kediniz hamile gibi yà da fazla kilolu? Çok tatlı maşallah ama bir veterinere goturmenizi öneririm. Hamile gibi. ben sokaktan hamile bir kedi sahiplendim aynı benim kızın hamileyken duruşu yatışı gibi su An kediniz.Biz de buradayız artık...Ekli dosyayı görüntüle 111
Kedim hamile gibi değil zaten hamile kısmetse 13 gün felan kaldiHoşgeldiniz. Kediniz hamile gibi yà da fazla kilolu? Çok tatlı maşallah ama bir veterinere goturmenizi öneririm. Hamile gibi. ben sokaktan hamile bir kedi sahiplendim aynı benim kızın hamileyken duruşu yatışı gibi su An kediniz.
Bizimde kısmetse o kadar. 19 ocakta bir araya getirmiştik 24'ünde aldık. Sanırım aynı günler bebek kucaklayacağız sağlıkla inş. Sizde heyecanlı mısınız? İlk doğumu mu?Kedim hamile gibi değil zaten hamile kısmetse 13 gün felan kaldi
Çok güzeller maşallah 💖🐈🐈Ekli dosyayı görüntüle 32Soldan sağa doğru Führer,Ayıcık, Çingene ve Melek'le karşı karşıyasınız. Çingene annemizi hamileyken sahiplendim. Bebeklerimiz doğduğundan beri benimle. Bir de Misket'im var onu sonra göstereceğim. Assolistler sonradan gelir. Onlar benim herşeyim 🐾❤
oyy güzeller güzeli annecik❤️🐈💖Çok teşekkür ederiz. Bir de konuşmalarımızı duysanız keşke annem,babam,mama... 😍 Burada da yeni doğmuştuk 😇Ekli dosyayı görüntüle 33
Güzelliğe bak maşallah tuylerinden çok ömrün olsun Puffy ❤Ekli dosyayı görüntüle 148
Bu da bizim prensimiz puffy herkese merhaba
Çok teşekkür ederiz 😊Çok güzeller maşallah 💖🐈🐈
👍Güzelliğe bak maşallah tuylerinden çok ömrün olsun Puffy ❤
Çok güzeller 😍 çok şanslın 1 değil 2 değil tam 5 tane 😍 bal reklamı gibi oldu ama 😁Ekli dosyayı görüntüle 32Soldan sağa doğru Führer,Ayıcık, Çingene ve Melek'le karşı karşıyasınız. Çingene annemizi hamileyken sahiplendim. Bebeklerimiz doğduğundan beri benimle. Bir de Misket'im var onu sonra göstereceğim. Assolistler sonradan gelir. Onlar benim herşeyim 🐾❤
Gözlere bak cadııı 😎Çok teşekkür ederiz. Tanrı onların kötü gününü göstermesin bana ve hiç kimseye. Bu da Misket'im. Evin prensesi ve ilk göz ağrımızdır kendileri. Bildiğiniz trip falan atar size 🤗Ekli dosyayı görüntüle 34
Çok güzel bir kediniz var . Sayfadaki resimlerin hepsi birbirinden güzel . Allah sizı birbirinizden ayırmasın. 😘Zeytin o benim nefesim,evimin şenliği, uykusuz,gecelerimin sebebi