Buna çok sevindim. Böyle insanların var olduğunu bilmek bile bana huzur veriyor. İyiki varsınız 💖
sizde iyiki varsınız çok mutlu oldum sizi tanıdığıma 🥰
Buna çok sevindim. Böyle insanların var olduğunu bilmek bile bana huzur veriyor. İyiki varsınız 💖
İşte benim çocuklarım gelmiş yavrularım benim sizi çok seviyorum.Ekli dosyayı görüntüle 32Soldan sağa doğru Führer,Ayıcık, Çingene ve Melek'le karşı karşıyasınız. Çingene annemizi hamileyken sahiplendim. Bebeklerimiz doğduğundan beri benimle. Bir de Misket'im var onu sonra göstereceğim. Assolistler sonradan gelir. Onlar benim herşeyim 🐾❤
Zeytine bayıldım patilerinden öpüyorum. Tüylerinden çok ömrü olsun...Zeytin o benim nefesim,evimin şenliği, uykusuz,gecelerimin sebebi
AŞKÇok teşekkür ederiz. Tanrı onların kötü gününü göstermesin bana ve hiç kimseye. Bu da Misket'im. Evin prensesi ve ilk göz ağrımızdır kendileri. Bildiğiniz trip falan atar size 🤗Ekli dosyayı görüntüle 34
Çok güzeller maşallah 💞Ekli dosyayı görüntüle 32Soldan sağa doğru Führer,Ayıcık, Çingene ve Melek'le karşı karşıyasınız. Çingene annemizi hamileyken sahiplendim. Bebeklerimiz doğduğundan beri benimle. Bir de Misket'im var onu sonra göstereceğim. Assolistler sonradan gelir. Onlar benim herşeyim 🐾❤
Munzur 🐾🐾🐾Çok teşekkür ederiz. Tanrı onların kötü gününü göstermesin bana ve hiç kimseye. Bu da Misket'im. Evin prensesi ve ilk göz ağrımızdır kendileri. Bildiğiniz trip falan atar size 🤗Ekli dosyayı görüntüle 34
Maşallah Misket gercek bir prenses gibi. Her can özel ama Tekir kediler gibisi yok. 🐾Çok teşekkür ederiz. Tanrı onların kötü gününü göstermesin bana ve hiç kimseye. Bu da Misket'im. Evin prensesi ve ilk göz ağrımızdır kendileri. Bildiğiniz trip falan atar size 🤗Ekli dosyayı görüntüle 34
Harikalar 🤗Ekli dosyayı görüntüle 36Bunlar da benim yavrularım. 4 taneler. Hepsini sokakta hasta iken aldım iyileştirdim sonra sahiplendiremedim birlikte yaşamaya karar verdik. 🎈Gelinlik,Emecen,Kolye,Kınalı 👣🐾🐾🐾🐾 biz bir aileyiz.
Teşekkür ederiz 🐈🐾Çok güzeller maşallah 💞
Kesinlikle onlar bambaşka 😊Her kediyi çok severim ama Tekir kediyi de bilemiyorum bambaşka seviyorum