Benim gittiğim veteriner işinde ehil,vicdan sahibi,muayeneden para almayan,eğer ekstradan bir iş yaparsa serum,ilaç vs gibi sadece onun parasını alan biri,yeri geldimi hayvana parasız bakan vicdan sahibi biri,öyle sizin dediğiniz gibi hekimliğine güvenilmeyen ucuz diye gidilen biri değil,recep ivedik teki psikoloğu izlemişsinizdir,her seansa 150 euro sizin hastalığınız takribi 20 seansda çözülür dedi,onunda çok güzel bir lafı oldu ben sana bu 3000 euro yu verirsem bu hastalığım iyileşmez aksine dahada artar diyordu.
Benim size tavsiyem gelen hastalara bunlardan nasıl para kazanırım gözüyle değil,bunları nasıl kurtarırım diye sevgiyle yaklaşmanız. para tabiki alınacak,sonuçta kira.vergi vs gibi çıktılarınız var.
Son olarak size diyeceğim ,cüzdan ile vicdan arasında kaldığınızda seçiminiz her daim VİCDANDAN yana olsun.
Benim size tavsiyem gelen hastalara bunlardan nasıl para kazanırım gözüyle değil,bunları nasıl kurtarırım diye sevgiyle yaklaşmanız. para tabiki alınacak,sonuçta kira.vergi vs gibi çıktılarınız var.
Son olarak size diyeceğim ,cüzdan ile vicdan arasında kaldığınızda seçiminiz her daim VİCDANDAN yana olsun.