Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir yakınım apartman çevresindeki köpekler için mama sordu.Forumda araştırdım.Mystic ve Liva ya denk geldim.Yine de tekrardan sormak istedim eğer varsa daha farklı bir öneriniz ?(köpek mamalarına tamamen uzağım.)
Bu konuda hic bilgim yok, köpek beslenmesini bilmiyorum. Ama marketlerde sokak hayvanları için satılan iyilik mamaları var, ben bazen onlardan alıyorum. Fakat tam doğru bilgiyi köpek dostları verecektir. 😊
Bu konuda hic bilgim yok, köpek beslenmesini bilmiyorum. Ama marketlerde sokak hayvanları için satılan iyilik mamaları var, ben bazen onlardan alıyorum. Fakat tam doğru bilgiyi köpek dostları verecektir. 😊
Dediğim gibi bu konuda bilgili değilim, sadece çok kısıtlı bildiğim şeyi söylüyorum. Tam doğru bilgi konusunda köpek dostları size yardımcı olacaklardır
uygun mama arıyorsanız anatolian premium köpek mamasına geçtim birde indirimde aldım o yüzden uyguna geldi baya sayfaların indirimlerini takip edin birde benim gibi 18 kg'lık alırsanız daha uyguna gelir sokaktaki canlarda verebilirsiniz