Sayın
@socrabbit merhaba. Cins kedi isteyenlere karşı böyle bir önyargıya gerek yok.... buradaki bir cok kişiyi de zan altında bırakıyorsunuz cins kedi isteyen bir cok kişi var suan burada kediseverseniz gidin sokaktan alın diye. Kediseverim tabikide bunu derseniz cok ağırıma gider. Britishler benim çocukluğumun kedisi bende yerleri farklı cok cok farklı. Sahiplenmezsem de gerçekten üzüleceğim hatta uzuluyorum da suan... insan birine aşıkken bir başkasıyla nasıl evlenir ki
böyle düşünüyorum sadece daha masumca
cins mins olmazsa tabikide sokaktaki kedilerden sahiplenecegim. Yapacak bişey yok diğer kedileride cok seviyorum önceliğim olursa british
Bu arada Üsküdar Altunizade aykent sitesine yolunuz düşerse beklerim. Beni ve annem Nurcan hanımı sitedeki mahalledeki insanlara sorabilirsiniz. Kedimiz olmadığı halde yıllarca kedi maması aldık kilo kilo en büyüklerinden her gün onları koşulsuzca besledik. Sitemizdeki mahallemizdeki kedileri hep besledik. Bizi orda karşı sitemiz Albayrak’tan kendi sitemizin sakinleri bekçileri herkes tanır. Gerçek bir kedisever olduğumdan şüpheniz olmasın. Lütfen önyargılı davranmayın herkese ben gerçekten kalpten cok üzülüyorum böyle düşünen olduğunda.... iyi akşamlar diliyorum bütün kedi severlere
)