Lucy 1 ay önce evimize katılan yeni üyemiz.
2 ay sokakta yaşamış, 1 ay sinirsel sebeplerde kötürüm kalmış.
İyileşmeye yakınken sahiplendik, kimse almıyor diye eşim kıyamadı.
İlk 2 ayı ne yazık ki bilmiyorum ancak 2-3 ay arasında mystic mama ile beslenmiş. Ben aldıgımda 1.250 Kg idi.
Cok fazla insan seven , yemek yerken bile mırrlayan bir canlı idi kendisi.
Bu da güncel hali. Luna ile aynı şekilde Fitmin Kitten, Felicia Yaş mama, Gimcat malt ve yogurt ile besliyorum.
1 ayda 2.1 kilograma ulaştı kendisi. Boyu cok uzun oldugu için göstermiyor.
Kendisinde ne yazık ki ufak problemler var, veteriner emin olamadı buyumesini bekliyoruz ancak ya astımı ya da kalp kapakçıgında problem var, mırlarken yada koşturunca garip bir hırıltı cıkarıyor
ama cok mutlu.
İlk zamanki gibi herşeye mırrlama huyu geçti ancak Luna'yı cok seviyor ve onsuz duramıyor. bizim yanımıza gelmiyor pek fazla ancak sevdiğin zaman hemen şebekleşiyor.
İki kedi oldugunda sevgi görme oranınınız %80 azalıyor
2 ay sokakta yaşamış, 1 ay sinirsel sebeplerde kötürüm kalmış.
İyileşmeye yakınken sahiplendik, kimse almıyor diye eşim kıyamadı.
İlk 2 ayı ne yazık ki bilmiyorum ancak 2-3 ay arasında mystic mama ile beslenmiş. Ben aldıgımda 1.250 Kg idi.
Cok fazla insan seven , yemek yerken bile mırrlayan bir canlı idi kendisi.
Bu da güncel hali. Luna ile aynı şekilde Fitmin Kitten, Felicia Yaş mama, Gimcat malt ve yogurt ile besliyorum.
1 ayda 2.1 kilograma ulaştı kendisi. Boyu cok uzun oldugu için göstermiyor.
Kendisinde ne yazık ki ufak problemler var, veteriner emin olamadı buyumesini bekliyoruz ancak ya astımı ya da kalp kapakçıgında problem var, mırlarken yada koşturunca garip bir hırıltı cıkarıyor
ama cok mutlu.
İlk zamanki gibi herşeye mırrlama huyu geçti ancak Luna'yı cok seviyor ve onsuz duramıyor. bizim yanımıza gelmiyor pek fazla ancak sevdiğin zaman hemen şebekleşiyor.
İki kedi oldugunda sevgi görme oranınınız %80 azalıyor