Merhaba biraz uzun ama okursanız çok memnun olurum.. 8 yaşında erkek kedim var bir kac ay önce sokaktan alip kısırlastirdik sahiplendik yakin zamanda asiri salya ve kotu agiz kokusu ile dis eti hastaligi oldugunu farkettim dis etleri kizarmis dis tasi problemi vardi tedavi icin veterinere götürdük öncesinde hemogram testi genel tarama oldu. sonuçlarda kansızlık ve böbrek hastalığı çıktı anestezi alması sakıncalı dendi. Değil uyutmak parazit aşısı bile yapmaya uygun degilmis degerleri. Bobrek icin bir takim ilaclar agiz icin antibiyotik verildi. İlaclar kullanilip genel duruma tekrar bakilacakti antibiyotik Agiz kokusunu biraz giderdi ama bu sefer tahlillerde degerler yine dusuk cikti antibiyotigi biraktik. Kisacasi diş hastaligi ve bobrek hastaligi birbirini tetikledigi icin kısır bir döngüye girdik birini iyilestirmeye calisirken biri hasar görüyor ne yapacagimi sasirdim. İştahı yerinde genel hareketleri iyi kendini sevdiriyor mirliyor. Ancak ya dis agrilarindan ya bobreginden kaynakli biraz durgun ve idrarını yaparken sırtı dik duruyor esnek duramiyor kesik kesik yapiyor ama kan gelme durumu yok. Dişlerine nasil bir cozum bulacagim uyutmadan lokal uyusturma imkani da yokmus bir an once kurtulsa şu dertten. Destekleriniz icin simdiden tesekkurler