Bu, parka gitmek için de olsa, gerekli durumlar dışında dışarıya çıkmamanız için evrensel bir işaret Tevfik Bey. 😄Bugün ben de üşüyorum bayağı. Ateşimi ölçtürdüm evdekilere, gayet iyi ama üşüyorum
Hava iyi diyerek üzerime hiçbir şey almadım sadece terlikle ve eşofmanla parka indim biraz sanırım o ara üşüttüm
Nasıl dibinizden ayrılmayan kedi yetiştiriyorsunuz? Bizimkiler 5 yaşında, dünya yansa umurlarında değil. Onların coolluğuna zeval gelmesin yeter.Biz de iyiyiz kediş çok keyifli karşılıklı kilo alıyoruz. Bazen dans ediyoruz. Ben kitap okurken o temizleniyo, sıkılırsa kitabı kemirmeye başlıyo o zaman salona geçiyoruz (yapışık ikizim olduğu için fazla ayrılmıyo totomdan), babam her gün tarıyo erkek kardeşim her gün instagram hesabımız için fotoğraflarını çekiyor. Dün odamı temizledim bugün kitap okudum ve annemle şu an kahve içiyoruz, akşam da orkidelerimin toprağını değiştirip tarçınlı aspirinli suda köklerini yıkayacağım...
Kaç yaşındayken sahiplendinizNasıl dibinizden ayrılmayan kedi yetiştiriyorsunuz? Bizimkiler 5 yaşında, dünya yansa umurlarında değil. Onların coolluğuna zeval gelmesin yeter.
Biri 5- 7 günlüktü, diğeri de 1.5 aylıktı.Kaç yaşındayken sahiplendiniz
Farkında olmadan sosyal mesafenizi koymuşsunuz ben direk bütün ilgimi ilk bir ay sahiplendiğim iki kedime vermiştim sonra da onlar güvenip merakla takip ettiler.Biri 5- 7 günlüktü, diğeri de 1.5 aylıktı.