Saba herhangi bir problem yoktu veterinere gittik ilk aşısı kedinin gençlik ve iç parazit aşısı oldu ve ensesesine bit damlası döktü eve döndük ilk bi saat problemi yoktu bağırmaya sürtünmeye başladı acı çeker gibi yerinde duramıyodu sadece ensesinden sevdiğim zaman sakinleşiyodu bıraktığım zaman direk koşmaya sırtını kaşımaya çalışıyodu bağırarak 2 saat falan bi süre severek oyaladım fakat geçmedi dahada kötü oldu diyebilirim veterinere götürdüm alerji aşısı yaptı bi değişen olmadı kendi kendine bişeyden kaçıyomuş gibi uyıyamıyo sevdiğim zaman rahatlıyo gözlerini yumar yummaz fırlıyo ıssırıyo iğne oldupu kısım şişmiş dokununca dayanamıyor (Kedi bi köşeye girip sürekli kendi kendine bi anda bağırıyo zıplıyo sanki biri gizli gizli dokunmuş gibi) sabahtan beride hiç uyuyamadı biraz uyutmaya çalıştım severek ama dediğim gibi gözünü yumup rahatlayınca fırlıyo galiba sebebi iğne oldupu yer acıyo zorla yemek yedirdim çünkü yemek tabağından içindekine kadar herşeyden korkuyodu tabağı koyunca tabağa vurup tıslıyodu tuvaletini yaptı şuan biraz titreyerek tavana bakıyor galiba çok yoruldu ama uyuyamıyor