Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nasıl ki yeterli finansal duruma ve sosyal statüye sahip olmayan sınıflandırılıyorsa, tekir kediler de dışlanıyor. Bu doğanın bir kuralı. İnsanlar olarak, an itibariyle değiştirecek güce sahip değiliz.
Ayırt etmeden bir canlı gözüyle bakarak bir kedi sahiplenme fikrine girmiştim. İlk başta tekir cinsinde bir bebeği sahiplenecektim, sahiplendiren kişi bize çok uzaktı babama çok ısrar ettim ancak neredeyse gidiş dönüş 5 saati bulur hayvanda huzursuz olur dedi.
Ardından Mia'yı gördüm. Kitlendim kaldım. İyi ki hayatıma girdi...
Tekir kediler o kadar muhteşem canlılar ki anlatamam, sokakta beslediğim zaman o kadar büyük keyif alıyordum ki keşke hepsini evime alabilme şansım olsa ve hepsini sevebilsem diye düşünürdüm. Tabii bu düşünceme tekir kediler biraz olumsuz bakardı, onlar istemediği sürece insan hiçbir şey yapamaz. Bu da kedilerin asilliklerinden kaynaklanıyor tamamen
parayla alana da satanada karşıyım. ben sokağa atılmış bir kediyi sahiplendim. hemde ankaraya kadar gidip aldım. işman değilim. cinsi konusunda veterinerlerin farklı görüşleri var . Bildiğim tek şey ise ares benim oğlum ister tekir olsun ister british.
Ekli dosyayı görüntüle 460. ben ponçik surat 😊yol ortasında oturmuş beni terk eden annemin gelmesini bekliyordum .günlerce sokakta kaldım.ve çok hastayim Yanımdan bı sürü kişi geçti kovalayanlar tekmelyenler su dokenler oldu ama hiç kimse patimden tutup beni evine almadı .günler sonra tam ölmek üzereyken hem hastalıklarımdan hem açlıktan melek kalpli ablam gördü beni aldı kollrina bı avucunun icii kadardim avucunu doldurdum 😊 ve açlıktan miyavliycak halim bile yoktu. .şimdi tedavilerimi oluyorum üç gün sonra tamamen iyi olcam insallah bana dua edin olur mu😊
Benim de tekir kedim var. Ama bildiğim kadarıyla tekir kedi diğer cins kedilerden daha üstün. Diğer cinsler büyüyünce oyunu ve kendini sevdirmeyi bırakıyor sürekli miskinlik yapıyor.. tekirler tam tersi. Her zaman hareketli cıvıl cıvıl.. hak ettikleri değeri görmüyorlar.
Benim de tekir kedim var. Ama bildiğim kadarıyla tekir kedi diğer cins kedilerden daha üstün. Diğer cinsler büyüyünce oyunu ve kendini sevdirmeyi bırakıyor sürekli miskinlik yapıyor.. tekirler tam tersi. Her zaman hareketli cıvıl cıvıl.. hak ettikleri değeri görmüyorlar.