Arkadaşlar dün akşam sokakta bir kedi buldum, tam da evdeki yemediğimiz yemekleri bir kaba koymuştum. Bir kedi yada köpek yer diye evden çıkmıştım ki bir kedinin boğazının kanadığını gördüm. Hatta kendisi daha da kaşıyıp kanatıyordu. Gittim yemeği önüne koydum yemeğin üstüne de kan döküldü. Onu o halde görünce dayanamadım üstümdeki hırkayı çıkarıp gövdesinden yakaladım eve getirdim. Direk banyoya götürdüm. Evde gazlı bez vardı kardeşimin yardımıyla ilk boğazını temiz suyla temizledik sonra da bezle elimizden geldiğince sardık. Biliyorum çok olmadı ama bu kadar yapabildik 😔 Bugün sabah , bezi söktüğümde kanamanın durduğunu gördüm ama daha dikkatli baktığımda orada bir delik var. Bunu bu hayvan nasıl yaptı sizce. Veterinere de götüremiyorum. Bize çok uzaklar. Elimle götürsem hayatta o kadar tutamam. kedi taşıma kafesi falan hiçbirisi yok. Kediyi aldığım gibi eve getirdim. Şuan balkonda duruyor ne yapmam lazım. Lütfen veterinere götür demeyin, çünkü götüremiyorum. Şuan kanama yok ama artık balkonda da durmak istemiyor. Ne yapabilirim, ilk yardım için önerilerinizi fikirlerini bekliyorum
Dün akşam ve bütün çektiğim fotoğrafları ekledim benim elimden birşey gelir mi ne yapabilirim
Dün akşam ve bütün çektiğim fotoğrafları ekledim benim elimden birşey gelir mi ne yapabilirim