Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4 gün önce anne kedi doğum yapmış 2 tane yavrusunu atmış. Baya gözlemlemişler ve almamış yavrularını. Dayanamayıp eve getirdi abim. Diğer yavruyu dün kaybettik maalesef. Mahvoldum. 2 saatte bir uyanıp kedi sütüyle besliyordum ikisini de. Veterinere götürdüm 2 kez en ufak bir sorun gördüğümde sürekli veterinere götürdüm. Diğer yavrunun iyi olduğunu söyledi veteriner. Ama ben 4 gündür uyuyamıyorum. evde tek başımayım diğer aile bireylerimin hepsi çalışıyor. 2 saatte bir kalkıp besleyemiyorlar. Beslerken de çok zorlanıyorum. Bakamıyorum, çok ağladım çok üzüldüm ama onun da ölmesini istemiyorum. Ama 2 saatte bir uyanmaktan cidden yoruldum. Okulum açıldı, yalnız kalmasınlar diye biletimi iptal ettim şu an okula bile gitmiyorum. Sabahları ağlıyor, geceleri ağlıyor derdi ne anlayamıyorum. Uykusuzluktan çarpıntı gelmeye başladı bana artık. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Onu nereye bırakabilirim? Veterinerler alabilir mi? İnternetten ilan verdim ücretli bir şekilde kimse almadı. Ne yapacağımı bilmiyorum, vicdansız biri asla değilim elimden geleni yapıyorum ama benimki de can 4 gündür gözüme uyku girmedi. Tam 2 saatlik alarm kurup uyuyacağım , aynı odada uyuduğumuz için seslerinden uyuyamıyorum bile. Göz altlarım mosmor oldu. Lütfen yardım edin.