Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, şu an beslemiş olduğum 2 si erişkin ( dişi ve erkek ) ve 6 arte yavru hamster var. Sahiplenmek isteyen arkadaşlar var ise yardımcı olabilirim. Cinsleri gonzales bu arada.
@Cagdasyuruk, öncelikle böyle güzel bir başlık açtığınızdan dolayı teşekkür ederim. Sahiplendirme kesinlikle ücretsiz olmak zorunda Çağdaş bey, aksi hâlde konunuzu kilitlemek durumunda kalacağız.
@Cagdasyuruk, öncelikle böyle güzel bir başlık açtığınızdan dolayı teşekkür ederim. Sahiplendirme kesinlikle ücretsiz olmak zorunda Çağdaş bey, aksi hâlde konunuzu kilitlemek durumunda kalacağız.
Tabiki sahiplenme ücretsiz olacak mal mi satıyoruz burada. Başlıkta da yazıyor sahiplenmek isteyen diye özellikle yazdım. Ama sizin neden bunu yazdığımızı da anlıyorum tabiki
@Cagdasyuruk, kişisel algılamayın lütfen. Fakat birçok kişi ücretsiz dahi diyor satışını yapmaya çalışıyor, sizin düşünceniz oldukça güzel. Teşekkür ediyorum böyle bir davranış sergilediğinizden dolayı.