Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok geçmiş olsun. Güvenlik ağları var balkon için, internette aratırsanız çıkar insanlara bile dayanıyor. 1 sn içinde oluyo maalesef böyle şeyler önlem lazım. Ucuz atlatmış allahtan
Bir korktuğum da, başıma gelmese olmaz. Ben de, 3 gün önce aynı korkuyu yaşadım. Bir şey olmamasına da ayrıca şaşırıyorum. Gerçekten 9 canları varsa, 8'i gitmiştir. Etkileneceğini de düşünmezdim ama biraz akıllanmış gibi duruyor ve akıllı haline hiç alışamadık.
Çok çok geçmiş olsun sizi cok iyi anlıyorum o akıllanma surecı ne yazıkki 1 2 gün sürüyor en azından meleğimde böyle oldu 😊 şimdi yine coşmaya başladı ama ben daha dikkatliyim artık. Dikkat edin siz de lütfen her zaman bu kadar şanslı olmayabiliyorlar 😯
Çok geçmiş olsun kuzuma. Benimkinede kargalar saldırdı bu sabah balkonda. Şimdi ağlıyor camda kapıda balkona çıkıp kargalarla kapışacakmış. Heryeri tıkadık oturuyoruz bu sıcakta
Çok geçmiş olsun. Aynı durumu bizim kızın ablasının evinde de yaşadık. O da balkondan düştü, 1 hafta sonra geldi. Ve düştüğü vakit 1 hafta yağmur yemiş. Şimdi iyi şükür. Biz de ondan korkup, pencerelere sahip sineklikle, kapılara sürgülü sineklik yaptırdık. Kesinlikle acamiyor. Tavsiye ederim.