Hayır yok, ancak sanıyorum ki sorunu buldum. Yoğun bir araştırma ve beyin fırtınasından sonra. Bahsettiğim verandaya koltuklarını taşıdık. Eski salon takımını seviyor diye, kilerimizin yanında bir oda vardı oraya koymuştuk genelde orada yatardı akşamları ama annem verandaya taşıyalım dedi. Kangallar da alan korumasına yatkın köpeklermiş okuduğum kadarıyla. Küçüklüğünden beri de, babam onun için sahip ben de başka oyun arkadaşıymışım gibidir hep, beraber oynarız, koşarız kovalarım onu yorulsun diye biraz vs. Evde kimse yokken muhtemelen sahip olarak babamı gördüğü için alanına girmesine tepki vermiyor ama ben yaklaştığımda, oyun arkadaşından rakibe döndüğünü düşünüyorum, alanını koruyor yani. Şayet saldıracak kadar bilenmiş olsa, sokaktayken elimden ödül maması yerken elimi de kapardı diye düşünüyorum. Veya bahsettiğim gibi evin sokak kapısı kısmında da bana hırlardı saldırırdı. Bana bu mantıklı geldi, dolayısıyla eski yerine taşıyacağız, rutinini bozmak iyi değilmiş. Siz ne düşünüyorsunuz? Sürecin başından beri yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim ayrıca