Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fotoğraf için öncelikle kusura bakmayın dün daha net açık olan hali ile şuan ki halini ekledim tek kalan dikişte düşmüş,sanki iyileşme söz konusu gibi ne dersiniz?
Fotoğraf için öncelikle kusura bakmayın dün daha net açık olan hali ile şuan ki halini ekledim tek kalan dikişte düşmüş,sanki iyileşme söz konusu gibi ne dersiniz?
iyi akşamlar Dün ki kontrolden sonra yaranın kapanmaya başladığını cuma günü klipslerin alınacağı söyledi vterinerimiz bilgilendirmek istedim umarım tekra bir sorunla karşılaşmayız çünkü benim ve onun için tam bir işkence dolu 15 gün
@ilkyazt, bu habere sevindim, en kısa zamanda eski mutlu günlerinize dönersiniz umarım. Çok geçmiş olsun yeniden, sormak istediğiniz her ne olursa olsun lütfen çekinmeyin. Uygun kategoriye evcil dostunuzla veya diğer canlarla ilgili her soruyu sorabilirsiniz
iyi akşamlar Dün ki kontrolden sonra yaranın kapanmaya başladığını cuma günü klipslerin alınacağı söyledi vterinerimiz bilgilendirmek istedim umarım tekra bir sorunla karşılaşmayız çünkü benim ve onun için tam bir işkence dolu 15 gün
Kedinizin son durumu nedir ? Herhangi bir operasyon ya da yara durumunda kesinlikle yakalık kullanın bunu diğer tüm hayvan sahiplerine de söylüyorum .Yakalık kullanılmazsa sonuç genelde hep böyle olur.
Kedinizin son durumu nedir ? Herhangi bir operasyon ya da yara durumunda kesinlikle yakalık kullanın bunu diğer tüm hayvan sahiplerine de söylüyorum .Yakalık kullanılmazsa sonuç genelde hep böyle olur.
Yakalık var 2 haftadır,operasyona gerek duyulmadı yara tamamen kapanmasa da büyük ölçü de küçülme söz konusu baya baya büyük bir açıklık söz konusuydu çok şükür🙏 Teşekkürler 😊