Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer kumla ilgili bir sorun değilse üriner problemi olabileceğini düşünüyorum. Çişini yaparken gözlemlemenizi öneririm. Kakasıyla ilgili bir sorun varsa kakası normalden daha katı ve farklı renkte olur. Umarım bir hastalığı yoktur. 🐾
Eğer kumla ilgili bir sorun değilse üriner problemi olabileceğini düşünüyorum. Çişini yaparken gözlemlemenizi öneririm. Kakasıyla ilgili bir sorun varsa kakası normalden daha katı ve farklı renkte olur. Umarım bir hastalığı yoktur. 🐾
Gündüz cok az zeytinyağı döktüm mamasının üzerine ve ondan sonra miyav felan demeden yaptı umarım çişiyle ilgili de bi sey yoktur, kedi kumu olarak ne önerirsiniz ben bu aldığımı biraz acele almıştım açıkçası cok araştırmadan aldım toz çıkarttığını düşünüyorum ben temizlerken felan biter bitmez degistircem bu sefer ne aldığımı bilerek alırsam daha memnun olucam insallah
5 katını bırakın yediği kadar içmiyordur bile üzüldüm şimdi yan yana duruyolardi mama kabıyla su kabı değiştiririm yerini de sebebi nedir acaba ben yakın olsalar daha iyi diye düşünmüştüm
Eğer az su içiyorsa farklı yerlere de su kapları koyabilirsiniz. Benim kedim asla su kabından içmiyor, fincanlardan su içmeyi çok seviyor o yüzden farklı yerlerde de su olsa iyi olabilir
Eğer az su içiyorsa farklı yerlere de su kapları koyabilirsiniz. Benim kedim asla su kabından içmiyor, fincanlardan su içmeyi çok seviyor o yüzden farklı yerlerde de su olsa iyi olabilir
Yanyana olunca suyun mamayı islatmasindan dolayı ayrı olmaları gerekiyormuş. Sahiplenirken baya araştırmıştım bunu. Bizimki de bardaktan içiyor mesela. Evin 4 farklı yerinde bardakta suyumuz var 😀