Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kedim 3 ay önce 5. Kattan düştü sağ ön ayağı kırıldı sağ arkasına platin takıldı. Neredeyse iyileşmişti eskisi gibi koşuyordu fakat bugün dolabın üstüne çıkmış ve düşmüş gördüğümde topallıyordu sağ arka ayağında acaba platini cıkmıs olabilir mi?
Merhaba, aramıza hoş geldin Minik dostumuza bolca geçmiş olsun. Platinin yerinden çıkması veya kayması neredeyse imkansız bir durumdur. Bir anlık düşüş ile topallamaya başlamış olabilir. İlerleyen saatlerde bol bol gözetim altında tutun ve daha dikkatli olun. Umarım durumu daha iyi olur.
Umarım yavrunuzun son durumu iyidir, güncel durumu hakkında bilgilendirirseniz ilerleyen zamanlarda aynı sorunu yaşayan dostlarımız için yardım niteliği taşır.
Bu arada yavrumuzda yerinde hiç durmuyor, belli ki çok afacan. Kedinizi bize göstermek isterseniz, kedini tanıt bölümünden, kedinizi paylaşabilirsiniz, merak ettim açıkçası afacanı.