Arkadaşlar merhaba, bundan 5 ay kadar önce bir kedi sahiplenim. Şu an muhtemelen 10 aylık falan. Yani 5 aydır benimle. Evimiz müstakil ve köy gibi bir yerdeyim. İstediği zaman kapının önünde miyavlıyo ben de dışarı salıyorum. Geziyor, tuvaletini yapıyor sonra geliyor. Ama işim gereği taşınmam gerekebilir. Taşınacağım ev de apartman, en üst katta ve terası var dublex muhtemelen güzel bir ev. Ama kedim müstakile ve istediği zaman dışarı çıkmaya alıştığı için ne yapacağımı bilmiyorum. Aklımda ilk başta banyoya kum kabı koyup alışınca ya da bilmiyorum üst katın tuvaletini komple kediye de ayırabilirim. Ya da bir süre üst katı ayırıp alışınca kum kabını terasa koyabilirim o çok sorun değil. Ben şimdi bu kedi miyavlayıp dışarı çıkmak isteyince ne yapacağım onu bilmiyorum. İlla ki isteyecek. Gideceğim mahalle çok parklı falan güzel bir mahalle değil. Yolları bile kötü. Yani gezdiriyim desem sıkıntı. Sürekli evde bakan arkadaşlar ve kedisine benzer bir süreç yaşatmış arkadaşlar lütfen yardımcı olun bir yol gösterim. Kaç gündür bunu düşünüyorum.