Merhabalar bu yazıyı yazmadan 1 hafta önce kedimde sürekli tıkanma öksürür gibi bir şikayet vardı ama ayda 2-3 kere oluyordu son zamanlarda sıklaştı ve istanbulda fatih veterinere götürdüm. röntgen çekildi hemogram kan tahlilleri yapıldı ve alerjik bir durum olduğu söylendi. daha öncelerden tüy atamadığı için olduğu söylenmişti. Kan tahlillerinden sonra Alerji için bir aşı enjekte ettiler. ne olduğunu sorduğum halde söylemediler ve 300 tl ödedim aşı için. bugün gidip öğreneceğim aşının adını. Sonrasından 4 gün önce sırt kısmındabüyük misket tarzı bir şişlik olduğunu fark ettim ve götürdüm hemen patoloji dendi tümör dedi ameliyat dendi. Lütfen konuyla alakalı bilgisi olan tecrübesi olan var mıdır ? Çok can sıkıcı bir durum kedim henüz 1.5 yaşında mavi rus kedisi. sokakta buldum sahibi yok ve belediye kısırlaştırmış. kan tahlillerini başka hekime gösterdiğimde bağışlığı çok düşük ciddi sıkıntı dendi ve röntgen sonucunda kalp etrafında beyazlıklar olduğu ve iyi bir şey olmadığı söylendi. Hangi hekime gitsem sanki para tuzağı gibi geliyor artık ne yapacağımı şaşırdım. Ve iğnenin vurulduğu yerde değil şişlik. deri altındada değil yani iğne sonrası oluşan şişlik gibi bir şişlik değil