Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@yunuscelik, 80gr yazıyorsa tamamdır. O da yaklaşık 1 su bardağından bir tık az sanırım öyle biliyorum ben @Arndiol, sonra dombili olsun ssninkiler gibi 😂
Fotodan gözükmüyor pek ama gri olan topaç oldu biraz.
Yine de büyüme evresinde olan kedilere obezite olmadığı sürece gramlı vermek psikolojilerini bozuyormuş. Ben kısırlaştırma işlemine kadar gr lı vermeme taraftariyim
Fotodan gözükmüyor pek ama gri olan topaç oldu biraz.
Yine de büyüme evresinde olan kedilere obezite olmadığı sürece gramlı vermek psikolojilerini bozuyormuş. Ben kısırlaştırma işlemine kadar gr lı vermeme taraftariyim Ekli dosyayı görüntüle 3257
Mystic, Hill's kullandım ikiside fiyat aralığında iyi mamalardan fakat şuan N&D'nin yavru kedi mamasına geçtim ve kedimi ilk defa bu kadar iştahlı görüyorum ilk defa mama kabını boşalttı. Akşam koyuyorum sabaha bomboş oluyor koydukça yiyor Sanırım daha az koyucam yoksa mama dayanmaz zaten pahalı.
Benim kedim şuan Pro Choice kitten kuzu etli yiyor. Gerçi önüne şimdiye kadar ne koyduysam ilk başta yüz çevirse bile yedi. Yemek zorunda aç kalınca 😁 ama benden önce yaş mamaya alıştığı için kuru mama geçişinde sıkıntı yaşamıştık ve bende kuru mamanın üstüne bir yemek kaşığı kadar tavuk suyu döktüm. Onun kokusu olunca yiyordu. Sonra zamanla bıraktım dökmeyi yiyor şuan sıkıntı yok