Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kedinizi sadece mamaylamı besliyorsunuz? Yoksa normal yiyebileceği yemekleri veriyor musunuz
Bide uzun tüylü kedilerde vitamin kullanılınca tüy dökümünü kesiyor mu
Ben kuru mama veriyorum. Haftada bir et veya tavuk suyu kendim hasladigim. Sebzeye bayılıyor. Yumurta sarısı da yediriyoruz. Yoğurt denince akan sular duruyor tabi. Vitaminler de tüy dökülmesini azaltıyor ve tuylerini parlaklastiriyor. Ben ekstra malt da kullanıyorum.
Ben kedilerime mama hariç her şeyi veriyordum. En çok yumurta seviyorlardı. Onun dışında kuru fasulye, bezelye yemeği, yoğurt, dometes, ekmek, patates ve daha bir çok şeyi istekle yiyiyorlardı. Bir kere muz bile yemişlerdi😁
Benim evimde totalde 7 kedim var. Hamilelik donemlerimde kitten mamalar , zayiflama donemlerinde fit mamalar , genelde de kuzulu mamalar kullaniyorum. Istikrarli ve kaliteli mama kesinlikle ek bir besin takviyesine gerek duymadan tuy dokumu en aza indirgiyor.