Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@cigdemcnkc, ben de korku filmlerine gelemiyorum. Bizim korku filmleri hep cinli, perili oluyor yabancılarda da aşırı psikopatça oluyor doğramalı falan, bir ortaları yok 😀
@cigdemcnkc, ben de korku filmlerine gelemiyorum. Bizim korku filmleri hep cinli, perili oluyor yabancılarda da aşırı psikopatça oluyor doğramalı falan, bir ortaları yok 😀
Ay evet ilk bölüme bakıyım dedim başlar başlamaz kadın ağzını kesiyordu😂😂 gözümü kapatıp devam ediyorum bende napm🙈 Türk korku bende sevmem genelde aynı zaten
@cigdemcnkc, şu sözden sonra hayatta merak edip bakmam
Film izlediğim zaman, sonunda hadi beee diyeceğim filmleri seviyorum. Dizi izlediğim zamanda bir sonraki bölümde neler olacak diye meraktan çatladığım dizileri seviyorum.
Lucifer dizisinde hiç merak olmuyor ben de ama eğlenceli geliyor bayağı 😀 o yüzden tüm sezonu aynı gün dahi izleyebilirim.
@leader, bence izlemediğiniz kalmadı gibi ama bu kadar film izlemeyi isterdim, çok fazla vaktim olmuyor maalesef. Hâlen prison break sezonlarını bitirmeye çalışıyorum