4 gün önce bir suriye hamsterı aldım 1 aylık ve elimle mama vermeyi deniyorum alışsın elime gelsin diye baya uzun süre bekletiyorum elimi orda ama korkuyo hatta çıldırıyo zıplıyo yanlışlıkla elime düşüyo sonra farkedip tekrar zıplıyo yuvasına giriyo iki kere parmaklarımka ucundan tutarak salatalık/ceviz uzattım onları yedi korkmadı ama elimi uzatınca çok korkuyo hep böyle alışmamasından korkuyorum evde kedim de var 4 yaşında hamsterı izlemeyi çok seviyo bi şey yapmıyo tüm gün onu izliyo kafesin yanında ilk gün geldiğinde kafese patileriyle dokundu ve hamster tuhaf sesler çıkardı korktu sanırım ama bi daha olmadı öyle şeyler
BİR DE TÜM GÜN YUVASINDAN ÇIKMIYO YUVASININ KAPISINA PAMUKLA DUVAR ÖRMÜŞ ACABA ÜŞÜYO MUDUR NORMAL Mİ VE TALAŞ OLUYO HEP Bİ KERE DE O PAMUK ÇİŞ OLMUŞ BEN DE TAMAMINI ALIP YENŞ TEMİZ KOYDUM AMA KÖTÜ HİSSEDER Mİ YUVASINI BOZDUM DİYE Bİ DAHA YAPMALI MIYIM
BİR DE TÜM GÜN YUVASINDAN ÇIKMIYO YUVASININ KAPISINA PAMUKLA DUVAR ÖRMÜŞ ACABA ÜŞÜYO MUDUR NORMAL Mİ VE TALAŞ OLUYO HEP Bİ KERE DE O PAMUK ÇİŞ OLMUŞ BEN DE TAMAMINI ALIP YENŞ TEMİZ KOYDUM AMA KÖTÜ HİSSEDER Mİ YUVASINI BOZDUM DİYE Bİ DAHA YAPMALI MIYIM
Ekli dosyalar
Son düzenleme: