Brit Care'i 7 gün olmuş kullanalı.
-Tam emin olmamakla beraber tüy dökülmesi azaldı daha taramadım ama N&D kuzulu kullanırken kucağıma aldığım da üstüm sarı kıllarla dolu olurdu özellikle siyah giydiğim de sarıya dönerdi şimdi tüy toplayıcı kullanmıyorum ve tek tük oluyor. Şimdi düşününce tüy dökülmesi neredeyse yok desem yeridir.
-En çok sevindiğim şey dışkısının biçimli olması oldu uzun süredir böyle değildi. İshali geçti.
-Dışkı kokusu normal kokusu değişti ama bildiğiniz kaka kokuyor yani ağır bir kokusu yok N&D kullanırken de fena değildi.
-Yemesi N&D'ye göre azalma var ama sevmemesinden değil, N&D'de anormal bir şekilde yiyordu gereğinden fazla yiyordu. 2 kilogram şuan 1 ay gider gibi. N&D'de 15 günde 1.5 kilogramı bitirmişti üstelik ben azaltmaya çalışmama rağmen.
Boşuna bugüne kadar kedime eziyet etmişim. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki hareketleri daha canlandı. N&D ishal yapıyormuş heralde yiyip yatıyordu çoğunlukla odamda fakat şuan odama sadece uyuduğun da uğruyor sürekli balkonda girişte geziyor.
Not: Narlı ve tavuklu mamada böyle bir şey yoktu ben kedimi sahiplendiğimden beri N&D kullanıyorum fakat kısırlaştırdıktan sonra kuzulu mamaya geçtiğim de ishal ve aşırı yeme sorunları başladı.