Evet resmen her biri mücize gibiler. O benim canım, üzülünce yanıma gelir mırıldar geceleri yalnız uyumaz çok seviyoruz birbirimizi 😊
1 aylıkken almıştım kardeşleri 10 taneydi anne sütü alamadığı için erken almak zorunda kaldım,masumiyetinin altında büyük bir yaramazlık yatıyor ☺️@Hulya Ama o ne tatlı öyle altın sarısı tüyleri yüzünün masumiyeti maşallah her detayı güzel
Maalesef ben evde bakamıyorum site içerisinde güzel bir yuvası var o açken ben yemek yemiyorum ilk önce onu doyuruyorum sonra kendimi içim rahat etmiyor yoksa ☺️☺️Evet resmen her biri mücize gibiler. O benim canım, üzülünce yanıma gelir mırıldar geceleri yalnız uyumaz çok seviyoruz birbirimizi 😊
Teşekkür ederim pitbull rednose 🙏gördüğüm en tatlı köpeklerden birisi. cinsi nedir acaba?
Ama aranızda olan çok büyük bir bağ vardır çok küçükken almışsın maşallah çok güzel 🙏1 aylıkken almıştım kardeşleri 10 taneydi anne sütü alamadığı için erken almak zorunda kaldım,masumiyetinin altında büyük bir yaramazlık yatıyor ☺️
Büyük köpek cinsleri ev için pek uygun değil bence dışarıda iyi bakılması onun için de güzeldir eminimki. 😊Maalesef ben evde bakamıyorum site içerisinde güzel bir yuvası var o açken ben yemek yemiyorum ilk önce onu doyuruyorum sonra kendimi içim rahat etmiyor yoksa ☺️☺️
Evet öyle bebeğim o benm bişeyden korksun hemen bacaklarımın arasına girip bana bakar 🤗🤗☺️Ama aranızda olan çok büyük bir bağ vardır çok küçükken almışsın maşallah çok güzel 🙏
Evet bi nevze de olsa kendi doğal ortamında bir de kolay eğitilen tür değil başına buyruk biraz☺️Büyük köpek cinsleri ev için pek uygun değil bence dışarıda iyi bakılması onun için de güzeldir eminimki. 😊
Ne güzel çok seviyordur seni çokta sadık oluyorlar benimde eskiden golden cinsi bir köpeğim vardıEvet öyle bebeğim o benm bişeyden korksun hemen bacaklarımın arasına girip bana bakar 🤗🤗☺️
Evet katılıyorum hiç eğitilmiyorlar 😂 bende dışarıda bakıyordum 8 sene önce bahçeli müstakil evimiz vardıEvet bi nevze de olsa kendi doğal ortamında bir de kolay eğitilen tür değil başına buyruk biraz☺️
Teşekkür ederim 🙏 ☺️Maşallah 🧿😊
Evet gözlerinden anlayabiliyorum sevgisini,golden daha uysaldır diye tahmin ediyorum en azından Raşa gibi paçamı ısırıp öyle gezmemişsindir 😅🤣☺️Ne güzel çok seviyordur seni çokta sadık oluyorlar benimde eskiden golden cinsi bir köpeğim vardı