@leydi_minnoş, kesinlikle bu yönde kullanmaktayız. Çok fazla üyemizin profili doğrulu ama SMS gönderip rahatsız etmek istemiyoruz, sadece doğrulama amaçlı gönderiliyor SMS telefona. Panelimizde zaten SMS almak istemiyorum seçeneği de mevcut
Aklımda TC kimlik No ile onaylamada vardı fakat insanları o konuda çok fazla baskıcı olamazdım. Burada güvenlik amaçlı telefon ve e-mail adresleri mevcut. Kimsenin kimseye saygısızlığı, terbiyesizliği veya ahlaksızlığı olmaması için elimden geleni yapıyorum.
Beğenmenize sevindim, herkese ayrıca çok teşekkür ederim.
bende mavi tikliyim artık ama gelen doğrulama kodunu yazarken büyük küçük fark etmesi sıkıntılı.
Ben adımları takip ettim uzun bir süredir de bekliyorum fakat onaylanmadı. Bir şeyleri yanlış mı yapıyorum diye tekrar denedim yine yok maalesef
Hayır gelmiyor maalesefMerhabalar, size gündüz canlı olarak destek olayım. Aslında oldukça basit bir işlem, sms geliyor mu telefonunuza Hayvanlar ismi ile?
Şu anda geçici olarak SMS Doğrulama kapalı. Yakın zamanda tekrar aktif hale getireceğiz 😊Benim telefon numaram doğrulanmış yazıyor ancak ne SMS aldım ne de tik.
Ben hala alamıyorum SMS i. Telefon doğrulanmış yazıyor ama mavi tik yok.Şu anda geçici olarak SMS Doğrulama kapalı. Yakın zamanda tekrar aktif hale getireceğiz 😊