Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
burada ginepigimin çişe alışması için öneriler aldım denedim ama olmadı ne yazık ki. biri bana çiş alıştırma spreyi önerdi ama hep kediler ve köpekler için var bunlar petshopa sorduğumda kullananlar var dedi ne yapmam gerek
merhaba ben ece,18 yaşındayım. ennn çok sevdiğim şeyler tabikiii hayvanlar ve doğa. bissürü yardıma muhtaç hayvana yardım etttim hala da ediyorum. sokaktaki bebişleri besliyorum ve seviyorum.toplamda 1 tavşanım,7 balığım 2 hamsterım 1 kedim ve 1 ginepigim oldu. ileride daha bissürü hayvan...
merhaba ben ece,18 yaşındayım. ennn çok sevdiğim şeyler tabikiii hayvanlar ve doğa. bissürü yardıma muhtaç hayvana yardım etttim hala da ediyorum. sokaktaki bebişleri besliyorum ve seviyorum.toplamda 1 tavşanım,7 balığım 2 hamsterım 1 kedim ve 1 ginepigim oldu. ileride daha bissürü hayvan...
Ginepigler hakkında tecrube ve bilgiye sahip değilim, sadece tavsanlarla aralarındaki benzerliğe/yakınlığa bağlı olarak söylüyorum. Tavsanlarda tuvalet egitimini alması uzun surebiliyor, yavruyken zaten sağlıklı bir tuvalet eğitimi alamıyorlar. En az 4 aylık olduktan sonra tuvalet eğitimi baslamali ve kısırlaştırma olmadığı müddetçe tam anlamıyla tuvalet eğitimi oturmayabiliyor. Ayrıca tuvalet eğitimi kedi/köpek kadar hızlı olmayabilir, aylarca sürebilir gerçek bir sabır gerekiyor. Ve ben sprey kullanımı asla önermem, çünkü bunlar sadece kedi/kopeklerde denenmiş ve güvenlidir. Ginepiglerde güvenli olup olmadığı kanitlanmadikca kullanmanızı tavsiye etmem. -Bilgilerimin sadece tavsanlarla sınırlı olduğunu tekrar belirtmek istiyorum-