1. Aylar sonra aynı yerde karşılaştık. Bu tatlı karşılaşma karşılıksız kalmadı tabii
2. Sokakta yaşayan kuşlar insanlara yakın olmayı sevmez fakat bu kuşlar yıllardır onları besleyen kişiyi tanıyor ve birçoğu sahibini gördüğünde koluna, omzuna konabiliyor. Hiçbir emeğin karşılıksız kalmayacağını gösteren muhteşem bir örnek
3. Kar yağmış yağmamış pek önemli değil. Karın ortasında da olsak sevgi istiyoruz🐾
4. Mama seçiciliği yüzünden her çeşit mamayı denettirdim kendisine. Yine beğenmiyor yine beğenmiyor...
5. Eskişehirin çok meşhur tramvayı ve besleme bölgemizin yeni üyelerinden bir tanesi
6. Yemek vermek için uyandırdım diye çok üzüldü.
7. Et bekliyor, gözleri kapalı...
,
8. Et yiyor, gözleri açık...
9. Uçan sincaptan hallice
10. Aynı anda hem uslu hem yaramaz nasıl olunur biz Cascadan öğrendik😄
2. Sokakta yaşayan kuşlar insanlara yakın olmayı sevmez fakat bu kuşlar yıllardır onları besleyen kişiyi tanıyor ve birçoğu sahibini gördüğünde koluna, omzuna konabiliyor. Hiçbir emeğin karşılıksız kalmayacağını gösteren muhteşem bir örnek
3. Kar yağmış yağmamış pek önemli değil. Karın ortasında da olsak sevgi istiyoruz🐾
4. Mama seçiciliği yüzünden her çeşit mamayı denettirdim kendisine. Yine beğenmiyor yine beğenmiyor...
5. Eskişehirin çok meşhur tramvayı ve besleme bölgemizin yeni üyelerinden bir tanesi
6. Yemek vermek için uyandırdım diye çok üzüldü.
7. Et bekliyor, gözleri kapalı...
8. Et yiyor, gözleri açık...
9. Uçan sincaptan hallice
10. Aynı anda hem uslu hem yaramaz nasıl olunur biz Cascadan öğrendik😄
Son düzenleme: