Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Petlebi adlı forumda lokum isimli petim beğeni birincisi olduğu halde haftalık para ödülünü bir başkasına verdiler. Üyeliğimi sonlandırıp bu güzel forumla tanıştım. Zaten sürekli veterinerler adına marka kavgaları oluyordu!
Petlebi adlı forumda lokum isimli petim beğeni birincisi olduğu halde haftalık para ödülünü bir başkasına verdiler. Üyeliğimi sonlandırıp bu güzel forumla tanıştım. Zaten sürekli veterinerler adına marka kavgaları oluyordu!
Burada birçok kez çekiliş yaptık ve çıkan tüm üyelerimizin açık adreslerine direkt olarak gönderim sağladık. Hiçbir zaman, hiçbir durumda bir hayvanseveri mağdur etmedik.
Böyle bir olayı yaşamanız oldukça üzücü, umarım burada çok güzel vakit geçirirsiniz. Tek sorunumuz aktif hayvansever üyelerimizin çok fazla olmaması maalesef. Eğer ileride o da olursa harika bir şekilde ilerleyeceğiz.