Merhabalar, kedim 4 temmuzda ayağını kırdı ve ameliyat oldu. Ardıdan 1.5 aylık bi süreç geçirdik ve çok iyiye gidiyordu, fakültede ameliyat olmuştu sol arka bacağı parçalı kırık vardı. Veteriner hekim ayağı toparlayana kadar diğer kedimle yanyana olmamasını söyledi ve bizde öyle yaptık. Her şey iyiye giderken alçısının çıkmasına 1 hafta kala rutin kontrolüne gittik. O zamana kadar ne rontgenlerinde ne de kedinin kendinde herhangi bir problem yoktu. Son gittiğimiz kontrolde herhangi bir personel gelip kedinin kırığının tutmadığını 1 hafta bekleyip durum devam ederse platin koyulmasını gerektiğini söyledi. O zamana kadar 15bin tlden fazla para harcadığımız için zaten çok sorgulama fırsatım olmadı ve sonraki ameliyatı ücretsiz karşılayacaklarını söylediler. Ben direkt orada bir hata olduğunu anlamıştım ama dediğim gibi o dönem maddi sıkıntılar içerisinde atlattığım için sorgulayamadım ve dedikleri oldu bir hafta sonra tekrar ameliyata girdi kedim ve platin koyuldu sol arka bacağına, 20 25 gün sonra kendimiz evde alçısını çıkarabileceğimiz söylendi. Bizde söyledikleri gibi eylül ayının sonu veya ekim ayı başlarında alçısını çıkardık. Ama kedim uzun süre ayağının üzerine basamadı yaklaşık 1 ay kadar şu an ise basabiliyor ama dezenformasyon belli bir şekilde, elimle hafif hafif tetkik ediyorum orayı hissediyor mu babında hissediyor hareket ettiriyor, tırnaklarını oynatabiliyor. ama yine içimde ürpertiler var tekrar bi şey olabileceğini kafamdan çıkaramıyorum. İki kedim de kısır değil malum mart yaklaşıyor ikisi de bu konuda gerginler, oyun esnasında ya da çiftleşirken bacağına tekrar bi şey olmasından ürküyorum. Konu hakkında mantıklı gerekçe sunarak tavsiye verebilecek varsa minnettar olurum. 4 temmuz ameliyat 1/1.5 ay sonra platin, ekimden beri ayağında alçı yok kedilerim ayrı 4 temmuzdan beri
veterinerine neden gitmiyorsun ya da fakülteye diye soracaklara veterinerim ameliyat etmeyi kabul etmedi fakülteye yönlendirdi. fakülteye gittiğimde yine bi şey çıkaracaklarından korkuyorum çünkü şimdiye kadar 4 defa narkoz aldı ve bilen bilir narkoz tehlikeli bir durum her canlı için.
(kedimin keyfi yerinde olduğu için fakülteye götürmeme konusunda rahatım, yemeğini yiyor tuvaletinde problem yok, sineğini kovalıyor, evet o kırık ayak evresinden sinek kovalamaya geçti koşturup oynuyor kısaca ama içim rahat değil.)
veterinerine neden gitmiyorsun ya da fakülteye diye soracaklara veterinerim ameliyat etmeyi kabul etmedi fakülteye yönlendirdi. fakülteye gittiğimde yine bi şey çıkaracaklarından korkuyorum çünkü şimdiye kadar 4 defa narkoz aldı ve bilen bilir narkoz tehlikeli bir durum her canlı için.
(kedimin keyfi yerinde olduğu için fakülteye götürmeme konusunda rahatım, yemeğini yiyor tuvaletinde problem yok, sineğini kovalıyor, evet o kırık ayak evresinden sinek kovalamaya geçti koşturup oynuyor kısaca ama içim rahat değil.)