Değerli hayvansever dostlar, 200 TL değerinde bir hediyeyi yarışmamızı kazanan kişiye alıp göndereceğiz. Sadece kedi veya köpek ürünleri olarak düşünmedik bu hediyeyi. Kuş besleyenler, akvaryum hobisi ile uğraşanlar vs. birçok hayvansever de katılım sağlayabilir.
Şimdi gelelim bu yarışmamızın amacına:
Yarışmamızın amacı, sokaktaki hayvanların karınlarını doyurmak. Ben yapıyorum zaten, ben uğraşamam diyen kişiler lütfen yazımızı sonuna kadar okusunlar. Öncelikle şunu belirtmek istiyoruz: Kış günü çok fazla hayvan sokakta perişan hâldeler, karınlarını doyuran herkes yarışmamıza katılabilir. Peki bu nasıl olacak? Şartlarımızdan bahsetmek istiyorum.
Yarışmaya Katılım Şartları:
Sokaktaki hayvan/ların karınlarını doyurmak
Fotoğraflarını çekmek (Görsel lütfen yeni olsun)
Kısa bir hikaye ile duygularınızı anlatmak.
Yiyecekleri yemek olsun kâfidir (Et, tavuk, balık, mama vb.)
Bu yazımızın altında Paylaş seçeneğinden bu konumuzu paylaşmanız olacaktır.
Kazanan Nasıl Belli Olacak?
Yarışmamıza katılım sağlayan kişi en çok tepkiyi aldığında (bu hikayenize bağlı oluyor genellikle) yarışmayı kazanmış olacaktır. Aynı zamanda kazanan kişi 200 TL değerinde dilediği hediyeyi talep edebilir. Mama, ev, oyuncak, kafes, akvaryum vb.
Tepki Nedir?
Siz mesaj yazdığınızda, mesajınıza gelen beğeni - sevdim - üzüldüm vb. gibi ifadeler bırakılmaktadır. Bunların geneline tepki demekteyiz.
Çekiliş Sonucu Tarihi ve Yarışmacı Eleme Durumu
Yarışmamız 06 Şubat 2021 - 23:59'da bitecektir. En geç 48 saat içerisinde de sonuçlar açıklanacaktır.
Kazanan yarışmacımız benimle iletişime geçip istediği hediyenin linkini, açık adres ve iletişim bilgilerini göndermek zorundadır.
Minimum katılımcı sayısı 15 olmalıdır. Aksi hâlde yarışma iptal edilecektir.
Kargo bize aittir.
Yarışmacılarımızı eleme konusu ise şu şekildedir. Multi (çoklu) hesap açıp kendisine tepki verenleri direkt olarak sitemizden uzaklaştırıyor ve yarışmadan eliyoruz. Çoklu üyelikleri sadece yönetim görmektedir. Açıklama ve ispatlarla diğer yarışmacılarımıza gösterir, yarışmamız kaldığı yerden devam eder.
Şimdi gelelim bu yarışmamızın amacına:
Yarışmamızın amacı, sokaktaki hayvanların karınlarını doyurmak. Ben yapıyorum zaten, ben uğraşamam diyen kişiler lütfen yazımızı sonuna kadar okusunlar. Öncelikle şunu belirtmek istiyoruz: Kış günü çok fazla hayvan sokakta perişan hâldeler, karınlarını doyuran herkes yarışmamıza katılabilir. Peki bu nasıl olacak? Şartlarımızdan bahsetmek istiyorum.
Yarışmaya Katılım Şartları:
Sokaktaki hayvan/ların karınlarını doyurmak
Fotoğraflarını çekmek (Görsel lütfen yeni olsun)
Kısa bir hikaye ile duygularınızı anlatmak.
Yiyecekleri yemek olsun kâfidir (Et, tavuk, balık, mama vb.)
Bu yazımızın altında Paylaş seçeneğinden bu konumuzu paylaşmanız olacaktır.
Kazanan Nasıl Belli Olacak?
Yarışmamıza katılım sağlayan kişi en çok tepkiyi aldığında (bu hikayenize bağlı oluyor genellikle) yarışmayı kazanmış olacaktır. Aynı zamanda kazanan kişi 200 TL değerinde dilediği hediyeyi talep edebilir. Mama, ev, oyuncak, kafes, akvaryum vb.
Tepki Nedir?
Siz mesaj yazdığınızda, mesajınıza gelen beğeni - sevdim - üzüldüm vb. gibi ifadeler bırakılmaktadır. Bunların geneline tepki demekteyiz.
Çekiliş Sonucu Tarihi ve Yarışmacı Eleme Durumu
Yarışmamız 06 Şubat 2021 - 23:59'da bitecektir. En geç 48 saat içerisinde de sonuçlar açıklanacaktır.
Kazanan yarışmacımız benimle iletişime geçip istediği hediyenin linkini, açık adres ve iletişim bilgilerini göndermek zorundadır.
Minimum katılımcı sayısı 15 olmalıdır. Aksi hâlde yarışma iptal edilecektir.
Kargo bize aittir.
Yarışmacılarımızı eleme konusu ise şu şekildedir. Multi (çoklu) hesap açıp kendisine tepki verenleri direkt olarak sitemizden uzaklaştırıyor ve yarışmadan eliyoruz. Çoklu üyelikleri sadece yönetim görmektedir. Açıklama ve ispatlarla diğer yarışmacılarımıza gösterir, yarışmamız kaldığı yerden devam eder.