@Ebru Güzelyurt,
@Misgene07,
@socrabbit,
@Cerenity, ilginiz için teşekkür ederim, yorumlarda yazan her şeyi yaşadı kedi. aynı gün içerisinde akşam tekrar başka bir veterinere götürdüm, hayvan susuz kalmış idrarını yapamamış, bu duruma parazit yüzünden gelmiş, henüz 2-3 aylık bir kedi, veteriner idrarını yaptırdıktan sonra deri altına sıvı enjekte etti susuz kaldığı için, sabah götürdüğüm veteriner antibiyotik verdiği için bir şey yapamadığını, parazit temizlemesi için kedinin vücudunun hazır olması gerektiğini söyledi. gece kedinin vücut ısısı normale döndü fakat ertesi gün maalesef kaybettik kediyi, çok üzgünüm gerçekten. öğrenciyim, sabah param olmadığı için belediye veterinerine götürmüştüm, oradaki veteriner hiç muayane etmeden sorununu sorarak antibiyotik uyguladı, içim hiç rahat etmedi ve akşam para bulup özele götürdüm, oradaki adam kedinin karnına dokunarak problemi anladı. bir daha tövbe ettim belediye veterinerlerine gitmeye, siz siz olun siz de belediye veterinerlerine gitmeyin. alacakları bir şey olmayınca böyle ilgisiz oluyorlar herhalde