Merhaba değerli hayvansever dostlarım, sitemizin açılışı yeni olmasına rağmen birçok çekiliş yaptık ve birçok üyemize hediyemizi gönderdik. 12 Kilogram N&D Marka Kedi Maması çekilişimizi yaptık ve kazanan talihlimiz aşağıda yer almaktadır. Diğer katılımcıların neden katılım istekleri onaylanmadığını şu şekilde dile getirmek istiyorum, çekilişimiz esnasında 15 mesaj şartı koymuştuk ve birçok katılımcı buna uymadığı için katılımcı olarak kabul etmedim.
Sitemizi takip ederek daha birçok çekilişe katılma şansı ve kazanma şansına sahip olabilirsiniz. Kazanan talihlimizi tebrik eder, yiyen o canlara afiyet olsun diyorum.
Kazanan talihlimiz: @sereft (Lütfen açık adresinizi özel mesaj ile gönderiniz.)
Katılımcılarımız:
• socrabbit
• Hulya
• Şeyma oğuz
• Melike yemen
• dilasirvan
• Cerenity
• Ebru Güzelyurt
• emirrasit
• Nazan Kes
• Misgene07
• destanhbf
• Erdem
• sinemelawen
• Gülhanım
• Mehmet Ö
• Yusuf
• Jojubu
• sereft
• Lokman
• Hanife Şahin
• Sevdaozt
• Nurcan
Not: Öncelikle çekilişlerimize/yarışmalarımıza katılan tüm hayvansever dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Çekilişlerimizin asıl amacı bir arada büyük bir aile olabilmek. Eğer ne kadar büyük bir aile olursak sponsorlar bulup, sokaktaki ve barınaktaki canlar için daha fazla yardımcı olmaya çalışırız. Fakat sadece çekilişler için katılım sağlamak bizleri tamamen geriye atar. Ayrıca, çekiliş sonucuna buradan bakabilirsiniz.
Sitemizi takip ederek daha birçok çekilişe katılma şansı ve kazanma şansına sahip olabilirsiniz. Kazanan talihlimizi tebrik eder, yiyen o canlara afiyet olsun diyorum.
Kazanan talihlimiz: @sereft (Lütfen açık adresinizi özel mesaj ile gönderiniz.)
Katılımcılarımız:
• socrabbit
• Hulya
• Şeyma oğuz
• Melike yemen
• dilasirvan
• Cerenity
• Ebru Güzelyurt
• emirrasit
• Nazan Kes
• Misgene07
• destanhbf
• Erdem
• sinemelawen
• Gülhanım
• Mehmet Ö
• Yusuf
• Jojubu
• sereft
• Lokman
• Hanife Şahin
• Sevdaozt
• Nurcan
Not: Öncelikle çekilişlerimize/yarışmalarımıza katılan tüm hayvansever dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Çekilişlerimizin asıl amacı bir arada büyük bir aile olabilmek. Eğer ne kadar büyük bir aile olursak sponsorlar bulup, sokaktaki ve barınaktaki canlar için daha fazla yardımcı olmaya çalışırız. Fakat sadece çekilişler için katılım sağlamak bizleri tamamen geriye atar. Ayrıca, çekiliş sonucuna buradan bakabilirsiniz.