1 su bardağı dolu Royal canin professional Maxi pupy kaç gram gelir yada 200 gram ölçüp kaç su bardağı geldiğini bana yazarsanız
İr taneli değil@Mehmetozn09,Royal canin iyi bir mama değil önce onu soyleyim. İri taneli miydi o?
Nd nin mamasi var bizde, onu ölçtüm 1 su bardagi 90 gram geliyor.
Peki niye iyi bir mama değil cane corso yurtdışı birinciliği olan bir üretici kullanıyor bu mamayı 2 aylığa kadar starter 15 aylığa kadar puppy 15 aylıktan sonra adult ve köpekleri 8 aylık olanları en az 55 kg tüy kalitesi çok güzel bende ondan rica ettim getirtti mamayı yurtdışından Türkiye'de Yok çünkü ve nd mamalardan daha pahalı.O zaman 90 gram muhtemelen. Nd de küçük çünkü.
Royal Canin genellikle içeriğinde et kullanmıyor ve çok fazla tahıl içeriyor. Uzun vadeli kullanımda ise hayvanlara adeta bağımlılık yapıyor, başka bir marka tüketemiyorlar. Royal Canin'in yurtdışında et kullandığı bir çeşit var mı pek hatırlamıyorum doğrusu, mamanın içeriğini atarsanız daha iyi yardımcı oluru
Bunlar yazıyor pakette yabancı yazıyor ama sitede böyle yazıyor Royal Canin Maxi Puppy ProfessionalRoyal Canin genellikle içeriğinde et kullanmıyor ve çok fazla tahıl içeriyor. Uzun vadeli kullanımda ise hayvanlara adeta bağımlılık yapıyor, başka bir marka tüketemiyorlar. Royal Canin'in yurtdışında et kullandığı bir çeşit var mı pek hatırlamıyorum doğrusu, mamanın içeriğini atarsanız daha iyi yardımcı olurum.
Royal Canin genellikle içeriğinde et kullanmıyor ve çok fazla tahıl içeriyor. Uzun vadeli kullanımda ise hayvanlara adeta bağımlılık yapıyor, başka bir marka tüketemiyorlar. Royal Canin'in yurtdışında et kullandığı bir çeşit var mı pek hatırlamıyorum doğrusu, mamanın içeriğini atarsanız daha iyi yardımcı olurum.
Yani ben o kadarını bilmem bir üretici kullanıyor tanıdığım bana bunu önerdi bakıcam beğenmezsem bidaha almam zaten ama şuan tüy kalitesi dışkısı felan çok iyi bı zararını görmedim paketi tam bitirelim yine yazarım ve sizin önerdiğiniz en iyi Mama nedir büyük ırk Yavru köpek içinMerhaba, paketlerde ya da sitelerde yazan "bilmemneleri bile biz besliyoruz" olayı sponsor anlaşmaları, ciddiye alınacak birşey değil.
Cogu marka "X yerin en iyi markası" yazıyor zaten.
Kendi yurtdışı sitesinde bile detaylı söylemiyor. Bence de cok tercih edilebilir bir marka değil
Wildfield, Brit Fresh ve Naturea oldukça iyidir. Denemenizi tavsiye ederim.Yani ben o kadarını bilmem bir üretici kullanıyor tanıdığım bana bunu önerdi bakıcam beğenmezsem bidaha almam zaten ama şuan tüy kalitesi dışkısı felan çok iyi bı zararını görmedim paketi tam bitirelim yine yazarım ve sizin önerdiğiniz en iyi Mama nedir büyük ırk Yavru köpek için
Yarın atacağım dediğiniz mamalarıda denerimAttıklarınız içeriği değil maalesef. Ingredients bölümünü atarsanız çevirebilirim. Royal Canin çoğunlukla petshoplar ve köpek eğitmenleri tarafından önerilir. Aslında fiyat/performans bakımından oldukça kötü bir markadır. Bahsettiğiniz kişi Royal Canin ile anlaşmalıysa sattığı mama üzerinden prim kazanıyor olabilir.
Attıklarınız içeriği değil maalesef. Ingredients bölümünü atarsanız çevirebilirim. Royal Canin çoğunlukla petshoplar ve köpek eğitmenleri tarafından önerilir. Aslında fiyat/performans bakımından oldukça kötü bir markadır. Bahsettiğiniz kişi Royal Canin ile anlaşmalıysa sattığı mama üzerinden prim kazanıyor olabilir.