Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuşumu yem ile besliyorum arada kırmızı biber felan veriyorum ama farklı şeyleri hiç yemiyor özellikle tam bir çekirdek hastası biliyorum zararlı ama başka bir şeye alıştıramadım. Çekirdeği az tutmaya çalışıyorum, yem ile besliyorum
Kuşumu yem ile besliyorum arada kırmızı biber felan veriyorum ama farklı şeyleri hiç yemiyor özellikle tam bir çekirdek hastası biliyorum zararlı ama başka bir şeye alıştıramadım. Çekirdeği az tutmaya çalışıyorum, yem ile besliyorum
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Çok farklı besin vermiyorum yalan yok ama bir kabına yem diğer kabına da bazen onun için faydalı olacak besinler koyuyorum genelde yemiyor. Fakat bundan sonra daha fazla araştırıp ona göre besin koyup yedirmek için uğraşacağım. 😊
Konudan bağımsız bir soru daha sormak isterim size, bu kuşlar çok akıllı kafesinin yanına bir toka taktım kafesini o tokatla açıyorum. Bu kuş beni ne zaman görse tokaya abanıp yukarı aşağı oynatıyor. Resmen beni sal diyor. Ben de hemen hemen her gün salıyorum. Fakat bazen onu kafese sokmak çok zor oluyor. Kafese alışıklar mıdır? Sizce üç günde bir salsam bu az mı olur? Bu konu hakkında bilgi sahibi iseniz düşüncelerinizi öğrenmek isterim.