Kısır Dişi Kedim Yataga Işiyor

Bbeyzaa

Hayvansever
Kemirgen Dostu
Merhaba kedim daha çok yavruyken açmıştım bir konu o zaman 2 kedi olmalarina baglamistim ama suan 1.5 yasinda ve tek kedi. Sürekli olarak annemlerin odasını acik görür görmez yatağa işiyor.. ama yazin cok surekli yaptigini hatirlamiyorum. Özellikle yorgana karşı bir şeyi var desek ben de yorgan kullanıyorum ama benim yatağıma yapmıyor. Bu artık çok çok büyük bir sorun oldu annem için ve en sonuncusunda artık neredeyse sinir krizi geçiriyordu ağlıyor vs. Lütfen yardım edin evdeki herkes annem de dahil kediyi çok seviyor stres vb. bir durumdan da değil çünkü hep yapıyor. Önerisi olan daha önce yaşayan var mı?( her gece temizliyorum tuvaletini ve 2 kum kabı var)

Arndiol

Hayvansever
Kedi Dostu
İyice temizleyip kokusunun kalmadıgına emin olduysanız birşeye tepki veriyor olmalı. Genelde sebepsiz böyle takıntılı hareket yapmazlar.

Bbeyzaa

Hayvansever
Kemirgen Dostu
İyice temizleyip kokusunun kalmadıgına emin olduysanız birşeye tepki veriyor olmalı. Genelde sebepsiz böyle takıntılı hareket yapmazlar.
Normal carsaflari zaten makinada yıkıyoruz, ve geçen yorganı da değiştirdik. Koku kalmadı yani ama neyr tepki veriyor olabilir hiç düşünemiyorum hareketleri falan farklı değil:(

Arndiol

Hayvansever
Kedi Dostu
Hala işiyor mu? :D