4 aylık longhair british cinsli dostum benle yaşıyor, malum Ankara ayazı çok fazla olduğundan doğalgazı kapatmıyoruz. Evin sıcaklığını gece gündüz farketmeden, sabit 24 dereceden aşağı düşmüyor. Kedimin dört yatağı olmasına rağmen, sık sık kendine belirlediği özel alanlarda uyuyor, uyuduğu yerlerin altına pike serdim ama yerde ve köşelerde olduğu için sıcaklık değişikliği çok fazla.
Kendine üç özel bölge edindi ve oralarda uyuyor.
1) Salonda duvar ile, koltuk arasında ortalama sıcaklığı 21
2) Oturma odasında yine koltukla duvar arasında orası da 21 derece falan oluyor
3) Genellikle, gece uykusunu yaptığı yer yatak odasında balkon girişiyle, yatağın arasında ki komodinin altında uyuyor, gündüz bile oranın sıcaklığı 20 derecelerde seyrediyor, gece 18e falan düştüğünü tahmin ediyorum.
Her uyandığımda, orası soğuk diye alıp yatağına koysam da uzun süre durmadan yine atlıyor, kendisi çok tüylü acaba buralarda üşütme durumu var mı?
Dip not: Soğuk yerleri sıcak yerlere göre çok daha fazla seviyor.
Tüy durumunu anlamanız için, önden ve arkadan çekilmiş 2 fotosunu yolluyorum.
Kendine üç özel bölge edindi ve oralarda uyuyor.
1) Salonda duvar ile, koltuk arasında ortalama sıcaklığı 21
2) Oturma odasında yine koltukla duvar arasında orası da 21 derece falan oluyor
3) Genellikle, gece uykusunu yaptığı yer yatak odasında balkon girişiyle, yatağın arasında ki komodinin altında uyuyor, gündüz bile oranın sıcaklığı 20 derecelerde seyrediyor, gece 18e falan düştüğünü tahmin ediyorum.
Her uyandığımda, orası soğuk diye alıp yatağına koysam da uzun süre durmadan yine atlıyor, kendisi çok tüylü acaba buralarda üşütme durumu var mı?
Dip not: Soğuk yerleri sıcak yerlere göre çok daha fazla seviyor.
Tüy durumunu anlamanız için, önden ve arkadan çekilmiş 2 fotosunu yolluyorum.