merhaba uzun zamandır yaşlı kedim kabızlık sorunu çekiyor...yaşlı olduğu için 3 ayda bir rutin kan tahlilleri yapılıyor...dün yaptırdık ve kanda amonyak,karaciğer ve böbrek fonksiyon tetslerinşn yükselmiş olduğunu gördük...ayrıca kanda lökosit seviyesi de artmış yani vücutta bir enfeksiyon var..bu ekfensiyona bağlı karaciğer ve amonyak yükselmiş olabileceği için 3 gün antibiyotik yapılacak...tabii bu durumda tekrar renal mamaya dönüş yaptık protein fosfor ve tuz kısıtlaması için...kabızlık içinde duphalac şurup veriyoruz...daha önce sokol veriyoduk likit vazelin olduğu için değiştirmek istedik...ama ne yazık ki dünden beri doğru dürüst mamasından yemiyor...kedimin çok yaşlı olduğunun ve organlarının çok yıprandığının farkındayım ama umut ediyorum bir çare bulabilmek için...bu konuyla ilgili bir öneriniz olur mu ??Bundan 4 ay kadar önce üre yükseldiğinde SEMİNTRA adında bir ilaç kullanmıştık...kısa sürede üre ve kreatini düşürmüştü...şimdi tekrar kullanmayı düşünüyorum...belki aranızda bu ilacı kullanan olmuştur...her türlü yardımınız için şimdiden teşekkür ederim...