Sokakta bulduğum tahmini 2-3 aylık bir kedi sahiplendim iç dış parazit aşılarını yaptırdım sağlıklı bir kediydi. Daha sonra başka bir kedi sahiplendim o hasta gibiydi veterinere götürdüm aşılarını yaptırdım ama hayvan 3 gün sonra yemek yememeye başladı 1 gün içinde sürekli safra kusarak vefat etti. İlk sahiplendiğim kedimle ayrı tutmaya çalışsamda birbirlerinin kumlarına giriyorlardı. Hasta kedi öldükten sonra neden dolayı öldüğünü anlamadık 1 hafta sonra sağlam olan kedimin iştahı kesildi sabahında onunda beyaz köpük şeklinde beyaz renkte bir kaç yere kustugunu gördüm ve aynı gün o da aynı şekil safra kusunca hemen veterinere götürdüm kan testi yapıldı ve fpv gençlik hastası teşhisi konuldu bugün tedavimizin 2. Günündeyiz 2 gündür yemek yemiyor su içmiyor şırıngayla verilen mamaya ptobiyotik ekleyerek vermeye çalışıyorum. Kusmaması için daha güçlü iğne yaptı veterinerimiz yalnız kedim belli aralıklarla ağlar gibi miyavlıyor kusmaya çalışıyor ama iğneden dolayı kusamıyor çok çaresiz kaldım yemek yemiyor zorlamak istemiyorum çünkü çıkarmak istiyor kusamıyor agzından su gibi birkaç damla dökülüyor siliyorum sürekli. Kanlı ishali yok şükür ama ishal şeklinde çok küçük dışkısını yapıyor ama o kadar ağır ve kötü kokuyor sürekli kum kabını temizliyorum. Tedaviye serum ve ilaçlarıyla veterinerimiz devam ediyor evde kullanmam için ekstra ilaç söylemedi. 2 günde çok kilo kaybetti bu arada ilk doz karma aşısını olmuştu bu çocuk. Evde takviye olarak kullanmam gereken şeyler olabilir mi iştahı açılması için sizinde başınızdan geçtiyse ve kediniz kurtulduysa lütfen tavsiyelerinizi benimle paylaşır mısınız