Dişkıları Nasıl ?

Sultanım

🇵🇸
Moderatör
Kus Dostu
Merhabalar, dışkılar normal gözüküyor. Bu arada diğer forumda etiketlediğiniz hesabın ismi farklı ama o da benim hesabım 😅. Buradan da sorayım yine de. Genel olarak neler tüketiyor kuşunuz?

zynppppp

Hayvansever
Kus Dostu
Merhabalar, dışkılar normal gözüküyor. Bu arada diğer forumda etiketlediğiniz hesabın ismi farklı ama o da benim hesabım 😅. Buradan da sorayım yine de. Genel olarak neler tüketiyor kuşunuz?
Aa öyle mi bilmiyordum kusura bakmayın .🙈 Dal darı ,aspur,yumurta,versela lega yem,dere otu ,semizotu ,havuç vb şeyleri veriyorum yiyorlar

Kilosu 40 gram bir suredi dıskisinda yem oluyordu probiyotik kullandım geçti gibi oldu sonra tekrar aynı sorunu yaşadık simdide dışkı rengi değişince biraz korktum

Sultanım

🇵🇸
Moderatör
Kus Dostu
Son bir iki günde vitamin kullandınız mı hiç? Probiyotik dışında sindirim sistemini destekleyecek herhangi birşey veriyor musunuz?

zynppppp

Hayvansever
Kus Dostu
Bt-Amin Forte'u bu dışkıları gördüğünüz gün verdiniz mi? B vitamini dışkıya hafif sarılık verebiliyor, normalden farklı bir renkte olmasına sebep olmuş olabilir.
Cumartesi günleri veriyorum b vitamini ayrıca iki kuşum var ikisinede aynı şeyleri verdim ama sadece bu kuşumun dışkı rengi bu şekilde.Bir süredir dıskılarında yem oluyordu düzenli olarak diskilarini gozlemliyorum diskilarin rengi bianda değişim gösterdi