Merhaba, 9 aylık British kedimi kısırlaştırdım. Dikişleri alındıktan sonra kedim oturduğu yerden kalkmamaya ve iştahsızlıkla devam eden bir serüveni oldu bunun üzerine veteriner kasık fıtığı teşhisi koydu. Fıtığın alınmasının üzerinden 4 gün geçti kedim hâlâ iştahsız şırıngayla yaş mama ile besliyorum, mamayı asla istemiyor suyu kendisi içiyor. Fotoğrafta paylaştığım üzere bu şekilde sabit duruyor ve hızlı nefes almaya devam ediyor. Ve gün geçtikçe kedim eriyor inanın elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu veterineri kısırlaştırma ameliyatı için ilk kez tercih ettim araştırdığım kadarıyla fıtık doğuştan değilse kısırlaştırma ameliyatından hemen sonra dikişlerle alakalı olmak üzere gerçekleşebilirmiş, veteriner bizden fıtık için bir ücret talep etmedi acaba kendi hatasından mıdır? Bize şuan yemek yememesinin sebebinin normal olduğunu düzeleceğini söylüyor ancak gün geçtikçe kedim iyileşmek yerine kötüleşiyor.
Bu veterineri kısırlaştırma ameliyatı için ilk kez tercih ettim araştırdığım kadarıyla fıtık doğuştan değilse kısırlaştırma ameliyatından hemen sonra dikişlerle alakalı olmak üzere gerçekleşebilirmiş, veteriner bizden fıtık için bir ücret talep etmedi acaba kendi hatasından mıdır? Bize şuan yemek yememesinin sebebinin normal olduğunu düzeleceğini söylüyor ancak gün geçtikçe kedim iyileşmek yerine kötüleşiyor.